2012-02-09 10:27:07

Üzenetet küldött Toncsi a börtönbe

Bálint Antónia expárja feladta a bujkálást, hogy előbb lehessen gyerekeivel?

Bálint Antónia megtalálta a módját, hogy felvegye a kapcsolatot gyermeke apjával, a május közepe óta börtönben ülő Lászlóval - levelet küld be neki a kislányuk nevében.

Május közepén csaptak le a rendőrök Lászlóra, Bálint Antónia volt kedvesére, az Egymásért Egy-Másért Alapítvány egykori elnökére: azóta börtönben ül.

Mivel sem Toncsi, sem gyermekük nem látta azóta a férfit, a sztár a kislányuk, Lilien Antónia nevében fogalmazott egy szívhez szóló levelet Lászlónak, majd titokban találkozott egy fővárosi parkban ügyvédjével, és átadta neki, hogy juttassa be a börtönbe.

Dr. Gerencsér András
elmondta: egyeztetni fog László jogi képviselőjével arról, hogyan tudja majd Antóniával tartani a kapcsolatot. A sztár a kislányuk törvényes képviselője, így a találkozónak nem lesz akadálya. Addig a levél tartalma üzenet útján jut el a gyermek apjához.

László jelenlegi párja felajánlotta, hogy bejuttatja a kislánytól hozott üzenetet a férfinak, de Antónia végül nem kérte a segítségét. Elmondta: László azért választotta a nehezebb utat és jött haza fél év bujkálás után, mert úgy vélte, a börtönbüntetéssel együtt még így is hamarabb láthatja a gyermekeit. Lilien és másik gyermeke, Olivér is nagyon hiányoznak neki. Antónia szeretné megtalálni a módját, hogy a jövőben is személyesen beszélhessen lánya apjával a kicsi jövőjéről - adta hírül a Hot! magazin.

Noha már jó ideje nincs együtt Bálint Antónia és gyermeke édesapja, a volt szépségkirálynőt nagyon megrendítette, hogy a férfit fél év bujkálás után - miután önként hazajött külföldről - elfogták, és most börtönben vár a sorsára.

Az Egymásért Egy-Másért Alapítvány egykori elnökét több milliárdos csalás és sikkasztás miatt első fokon hét év börtönre ítélték, de decemberben az ítélethirdetés előtt kisétált a Fővárosi Bíróságról, és nyoma veszett. Január óta a legkeresettebb bűnözők listáján szerepelt.

Lászlóra egy kőbányai panellakásban csaptak le a rendőrök május közepén. Ügyvédje, Berényi András akkor elmondta, külföldi tartózkodása alatt a férfi megegyezett a hazai rendőrséggel, hogy hazatérése után feladja magát - ezért nem értik, miért kellett őt ilyen módon elkapni.

A Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője szerint az ok az volt, hogy az egykori alapítványi elnök ellen körözés volt érvényben és arra sem láttak garanciát, hogy valóban feladná magát.

Bálint Antónia másoktól értesült a hírről, letaglózta a dolog, de mint mondta: legalább annak örül, hogy tudja: egykori párja jól van. Még mindig hisz az ártatlanságában - tette hozzá.

A hírek szerint egyébként gyermeke édesapját a szíve húzta haza, jelenlegi menyasszonyát szerette volna látni, amire fél éve nem volt lehetősége - és ez lett a veszte.

webbulvar.hu