2012-08-06 16:46:16

Meztelenül nézegette zaklatója Bálint Toncsit

Bálint Antónia tegnapi rendőrségi meghallgatásán SMS-ekkel bizonyította, hogy valaki évek óta szexuálisan zaklatja. Ennek nyomán sikerült azonosítani a férfit.

Műsorvezetői munkára csábította, majd miután megtudta a privát telefonszámát, zaklatni kezdte Bálint Antóniát egy ismeretlen férfi. Toncsi sokáig türelmes volt, de az üzenetek az évek múltával sem szűntek meg, tartalmuk pedig egyre durvább lett, ezért feljelentette a férfit. Tegnap kora délután a VIII. kerületi rendőrkapitányságon volt jelenése az egykori szépségkirálynőnek. Ügyvédjével érkezett a rendőrségre. Két és fél órán át faggatták az ismeretlen zaklatóval kapcsolatban.

– A lányom születése előtt kezdődött az egész, lassan hét éve. Az egyik tévécsatornánál dolgoztam, amikor szóltak, hogy egy úriember keres telefonon egy munka miatt. Akkoriban sokszor kértek fel különféle rendezvények háziasszonyának, így nem gyanakodtam, amikor azt mondta, divatbemutató műsorvezetőjének szeretne szerződtetni. Mondtam neki, hogy megadom a privát számomat, azon egyeztethetünk. Furán válaszolt vissza. Mint aki nem hiszi el, hogy megkaphatja a számomat. Akkor már volt némi rossz érzésem, de sajnos figyelmen kívül hagytam – mondta a Borsnak Toncsi, aki háromoldalnyi zaklató, szexuális tartalmú SMS-t bocsátott a hatóságok rendelkezésére, a férfi telefonszámával együtt.

„A képeid kiterítve az ágyamon, én meg meztelenül nézem, és gyönyörködöm közben” – szólt az egyik üzenet a több tucat közül. A zsaruk a telefonszám alapján beazonosították az elkövetőt. A Bors úgy tudja, egy negyven év körüli debreceni férfi lehet az elkövető.

– Mostanra telt be a pohár, sokáig tűrtem, de elég volt. Hiába szólítottam fel, hogy felejtse el a telefonszámomat, és hagyjon békén, továbbra is zaklatott. Kénytelen voltam a rendőrség segítségét kérni – tette hozzá Toncsi. Ügyvédje, dr. Gerencsér András lapunknak elmondta, hogy hamarosan beidézik a férfit és kihallgatják. Akár szembesítésre is sor kerülhet, bár áldozat és zaklatója a való életben még sosem találkozott egymással.

Forrás: www.borsonline.hu