2012-02-09 11:43:03

Levelet írt gyermeke apjának Bálint Antónia

Toncsi megtalálta a módját, hogyan lépjen kapcsolatba a gyermeke apjával. A legnagyobb titokban levelet küldött Földesi-Szabó Lászlónak, eljuttatta hozzá a gyermeke üzenetét.

Bálint Antónia a legnagyobb titokban fogadott fel egy ügyvédet, akinek múlt héten egy XIII. kerületi parkban adta át a fenti levelet. Ez azután derült ki, hogy a HOT magazin szemfüles fotósa lencsevégre kapta őket, így megkerestük Bálint Antóniát. Ő először az ügyvédjéhez, dr. Gerencsér Andráshoz irányított bennünket, aki készségesen válaszolt lapunk kérdéseire.

– Földesi-Szabó László ügyvédjével levélben, illetve személyesen egyeztetni fogunk arról, hogy miként tudja majd tartani Antóniával a kapcsolatot. Elsősorban a fogvatartotton múlik, hiszen neki kell hozzájárulnia ahhoz, hogy levélben, beszélőn vagy telefonon érintkezzenek. Antónia a gyermek törvényes képviselője, így nem lesz akadálya annak, hogy létrejöjjön a találkozó. Addig üzenet útján jut el a levél tartalma a fogvatartotthoz – nyilatkozta Antónia törvényes képviselője.

Forrás: blikk.hu