2012-04-24 09:56:59

Bálint Toncsi perli zaklatóját

Két éve küzd egymással Földesi-Szabó László jelenlegi felesége, Rózsa és a férfi gyermekének anyja, Bálint Antónia. Az elemi ellentétből mára bírósági ügy lett, Toncsi beperelte ellenlábasát.

A két szőke nő az adócsalásért börtönben ülő Földesi- Szabó Lászlón keresztül ismerkedett meg, és finoman szólva nem kedvelik egymást. Míg Toncsi egyedül neveli közös kislányukat, addig Rózsa a börtön falain belül mondta ki a boldogító igent Földesi-Szabónak. Az első pillanattól fennálló ellenszenv két év alatt sem csillapodott, a nők a mai napig oda-odamondogatnak egymásnak fórumokon, televíziós műsorokban és a Facebook-oldalukon is. A legfrissebb információk szerint Rózsa az, aki nem hagyja nyugodni a kedélyeket, a blogján megállás nélkül Antóniát szapulja. Erről maga az érintett számolt be szombaton este a Facebook-oldalán.

„A zaklatóm csak nem nyugszik, de ettől mi még nagyon jól érezzük magunkat, és ma is fantasztikus napunk volt. Persze nem hagyom magam, elég volt abból, hogy hagyjam magam. Az élet megy tovább, mindenki megkapja azt, ami neki jár. (…) Hiába próbálja bárki folyamatosan magára felhívni a figyelmet, azzal találkozom, akivel akarok, és olyan ügyben, amilyenben akarok, és ez így marad, amíg világ a világ!”

A Bors információi szerint Toncsi jogi lépéseket is tett az ügyben.

– Hétfőn polgári pert indítunk a hölgy ellen személyiségi jog megsértése miatt – nyilatkozta lapunknak dr. Gerencsér András, Antónia jogi képviselője. – El akarjuk tiltani a további jogsértéstől, és azt szeretnénk elérni, hogy a bíróság kötelezze arra, hogy kérjen Antóniától bocsánatot. Toncsi tudja, hogy óriási médiacirkusz lesz ebből, és bár minden porcikája tiltakozik ez ellen, nem tehetett mást, mint hogy a hivatalos utat választja, különben sosem lesz nyugta. Ennek a hölgynek a blogja tele van a Toncsit becsmérlő kijelentésekkel, amikkel anyaságában és nőiségében is sértegeti. Olyanokat állít róla, hogy rossz anya, ehhez pedig nincs joga.

Megkerestük Bálint Antóniát is, de ő nem kívánt megszólalni az ügyben.

Forrás:borsonline.hu