2014-12-17 14:59:45

Nincs egyezség, nincs válás Pártos Csilláéknál

Pécsi Ildikó fia, Csaba és annak neje, Pártos Csilla már lassan egy éve beadták a válókeresetet. A jógaoktatóként dolgozó egykori revütáncoson külsőre nem hagy nyomot a válási cirkusz, de belülről mégis felőrli őt. Ezért nem akart lapunknak nyilatkozni, helyette ügyvédje, Dr. Gerencsér András mondta el, hol tart az ügy.

Még mindig nincs vége az idegőrlő válási hercehurcának Pártos Csilla és Szűcs Csaba között. Sőt, egyre magasabbra csapnak az indulatok, ami az egész családjukat megviseli. Így aztán egy nehéz év után a karácsonyuk sem lehet nyugodt.

– Korábban több kérdésben sem tudtak megegyezni a felek, de azóta sok minden rendeződött: a házasság alatt felvett közös banki hitelek, a gyermekelhelyezés, a vagyonelosztás. A gyereket, aki közeledik a nagykorúsághoz, megkérdeztük, kivel szeretne élni, és ő az édesanyját választotta. De ez nem jelenti azt, hogy az édesapjával ne akarna találkozni. Azt is kérte, hogy abban a házban szeretne lakni, amelyikben a szüleivel élt. Most azonban a gyerektartás és a lakhatás kérdése nehezítik meg a válást. Korábban megállapodtunk abban, hogy ügyfelem és fia addig az ingatlanban lakhatnak, amíg a gyermek le nem érettségizik. Addig még két év van hátra.  Ám nemrég kaptunk egy levelet, melyben azt kérik, hogy jövő év június 30-ig hagyják el az ingatlant. Tisztában vagyunk vele, hogy az Pécsi Ildikó nevén van jelenleg, de itt éltek 18 évig együtt, házasságban. És az sem mellékes, hogyan és mikor került az anyós nevére: az ingatlan eredetileg Szűcs Csaba nevén volt, és az ajándékozás időpontja aggasztó, hiszen arra akkor került sor, mikor már nem éltek együtt. A feleség semmiről sem tudott, ebből a döntésből őt kihagyták. Az is megnehezíti az ügyet, hogy az általunk igényelt gyerektartás és a Csaba által felajánlott összeg között óriási a különbség. Jövő év februárjában lesz a következő tárgyalás.


forrás: kiskegyed.hu